Пловдивското окръжно обвинение посочи мъжа на 28-годишната Фанка Ангелова от село

...
Пловдивското окръжно обвинение посочи мъжа на 28-годишната Фанка Ангелова от село
Коментари Харесай

Обвиниха мъжа на Фани за убийството й

Пловдивското окръжно обвиняване уточни мъжа на 28-годишната Фанка Ангелова от село Пъдарско за убийството й, заяви на брифинг наблюдаващият прокурор Димитър Молев. Мъжът в началото не е съдействал на проверяващите, само че по-късно е направил признания. Той ще остане за 72 часа в ареста, а по-късно от държавното обвиняване ще преценяват дали да изискат от съда налагането на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ", съобщи настоящо.ком. 

Тялото на младата жена бе намерено по-рано през днешния ден в колиба в селото, откакто в петък околните й подали сигнал, че не се е върнала от работа и не могат да се свържат с нея. 

Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив старши комисар Васил Костадинов изясни, че Фанка работила в индустриалната зона на село Стряма. Тя е тръгнала за работа към 5 часа сутринта в петък и е трябвало да се прибере към 15 часа. Тъй като това не се е случило, а околните й не могли да се свържат с нея - подали сигнал в полицията. " Още същата вечер - към 19 часа, се стигна до подозрения, че дамата е убита ", добави комисар Костадинов. 

Наблюдаващият прокурор посочи, че все още са осъществени нужните следствени дейности - обиски и са конфискувани материални доказателства. По думите на Димитър Молев, Фанка и брачният партньор й нямали бракоразвод, само че били разграничени от повече от една година. Двамата поддържали връзка, най-много по телефон. Съпрузите имат две деца. И двамата са с чисто престъпно и правосъдно минало. 

Основната версия за убийството на младата жена е ревнивост, споделиха още от прокуратурата и полицията. Ако бъде приет за отговорен, килърът може да получи до 20 години " отнемане от независимост ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР